Samenwerkingen

Een bedrijf runnen doe je niet alleen. Wij vinden het leerzaam, belangrijk en leuk om samen met anderen ons bedrijf en onszelf te blijven ontwikkelen. Met onderstaande personen, bedrijven, verenigingen en instanties werken wij samen.


Centrum voor sport, fysiotherapie en leefstijl

FitWijzer is een uniek centrum, waarin fysiotherapeut en sprotinstructeur Cora van Heerde haar krachten bundelt met diëtisten, leefstijlcoaches, sportkundigen en collega sportinstructeurs.

 Om onze lichamelijke gezondheid op peil te houden is gezonde, gevarieerde voeding en voldoende lichaamsbeweging noodzakelijk. Daarbij is het belangrijk om emotioneel zoveel mogelijk in balans te zijn. Voeding, beweging en emotie vormen daarmee de drie pijlers van de menselijke gezondheid.

Door de kennis en ervaring, opgedaan binnen de gezondheidszorg en de sportbranche, wil FitWijzer op een laagdrempelige manier een grote groep mensen bereiken om de gezondheidsboodschap op over te brengen.

Om de juiste keuzes te kunnen maken, is kennis noodzakelijk, kennis over wat een goed beweeg- en eetpatroon is en hoe emoties de lichamelijke belastbaarheid kunnen beïnvloeden. Deze kennis wordt overgebracht door middel van individuele begeleiding, lezingen, beweegprogramma's en cursussen.

FitWijzer is er voor particulieren, bedrijven en (sport)verenigingen.

 

VSA

Vereniging Streekproducten Achterhoek is een vereniging van ondernemers uit de Achterhoek die ambachtelijke producten maken. Het beeldmerk dat de vereniging draagt staat voor herkomst van de grondstoffen uit de streek en productie in evenwicht met landschap en natuur.

Wij zijn lid van deze vereniging en veel van de producten van leden zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar. Welke producten dat zijn, vindt u hier.

 

Timo Steijntjes Photography

Hobbyfotograaf die de mooiste plaatjes maakt voor ons bedrijf, maar ook voor SFA-bikepark en voor de facebookpagina Wehlse Broeklanden.

 

Natuurbegrazing Gemeente Doetinchem

In samenwerking met de gemeente Doetinchem hebben wij twee natuurgebieden in beheer waar onze Dexter runderen grazen. De runderen zorgen ervoor dat het gebied open blijft en verschraalt, waardoor diverse vegetatie tot ontwikkeling kan komen. In het gebied "De Musschenhorst"  aan de Mussenhorstweg in Wehl lopen onze dieren al enkele jaren. In Nieuw-Wehl is de gemeente samen met de omwonenden een project gestart, "De Tuut", wat in april/mei 2016 afgerond moet zijn. Ook hier wordt een natuurgebied ontwikkeld, waarbij wij gevraagd zijn onze Dexters daar te laten grazen. De bedoeling is dat daar een kleine kudde komt van enkele koeien, een stier en enkele kalfjes.

 

Berg trampolines en skelters

Bent u op zoek naar een trampoline of skelter? Wij zijn dealer voor Berg. Berg staat voor kwaliteit, robuustheid, degelijkheid en mooie vormgeving. In onze showtuin kunt u diverse maten en modellen uitproberen. Kom gerust eens aan voor meer informatie of maak een afspraak (06-`3404702).

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.