Vlees, lekker regionaal

Het vlees in onze winkel is van onze eigen varkens en runderen. De dieren worden bij ons op het bedrijf geboren en we verzorgen ze met liefde en passie. Het is ons werk, en zeker ook onze hobby.

Er worden veel dieren op ons bedrijf geboren. Een deel van onze dieren is bestemd voor de vleesproductie, een ander deel voor de fokkerij. 

Wanneer een dier, varken of Dexter, slachtrijp is, brengen wij het zelf naar slager Heinen in Zelhem. Geen lange rijtijden, zo weinig mogelijk stress voor de dieren. Bij Heinen worden de dieren vakkundig geslacht, verpakt, ingevroren en van een sticker met barcode voorzien. Vervolgens halen wij het vlees op en komt het in onze diepvries in de winkel terecht. Puur, lokaal en volledig traceerbaar, maar bovenal is ons vlees smaakvol!

 

 

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.