Overslaan en naar de inhoud gaan
Koffieschuur
Bij De Kers

Tijdelijk alleen op reservering

in onze gezellige Koffieschuur maalt onze barista Lisanne zelf de koffiebonen van De Pelikaan . Een heerlijk Achterhoeks kopje koffie dus, met lekkere handgemaakte bonbons van chocolaterie Albert of vers gebakken taart.

 

Neem een kijkje

De lekkerste cappuccino wil je natuurlijk ook in de leukste omgeving drinken.
Aan onze stoere boerentafels met uitzicht op bijvoorbeeld onze zeug Olga en haar prachtige biggen is koffie drinken een ware beleving.
De Koffieschuur is tot voorjaar 2023 alleen op reservering geopend. Dit in verband met werkzaamheden achter de schermen.
Boerenthee, lunch voor een groep, vergaderen of bijvoorbeeld een workshop geven? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of om te reserveren.

 

Boerenthee voor twee

Niks geen scones, gewoon op z'n "boers" is onze Boerenthee voor Twee. Je mag natuurlijk ook met meer dan twee personen komen! Reserveer wel even een dag van te voren door te bellen 06-50417071 of te mailen.
Wat komt er op de boerenplank? Per persoon onbeperkt thee, 4 hartige lekkernijen en 4 zoete lekkernijen. De samenstelling van de "Boerenthee voor Twee" wisselt door het jaar heen. De kosten bedragen € 17,50 per persoon.

Lunch

 

De laagjes in een latte macchiato

Lisanne doet het voor