Overslaan en naar de inhoud gaan
vacature
wij zoeken jou!

In onze gezellige landwinkel vol vlees van eigen dieren, de mooiste streekproducten uit Achterhoek en Liemers,  heel veel groente en fruit en in de zomer de lekkerste kersen uit eigen boomgaard wordt het steeds drukker en komen er op het erf ook steeds meer activiteiten bij.

Wegens interne reorganisatie zijn wij per direct op zoek naar een

 

Verkoopmedewerker m/v

Ben jij ook zo trots op al die mooie regionale producten en wil je dat graag uitdragen? 

Dan hebben we een leuke baan voor jou!

Onze ideale collega

Is vrolijk, slim, gezellig en werkt net zo hard als wij dat doen. Spreekt misschien wel Achterhoeks of kan het in elk geval verstaan. Is klantvriendelijk, flexibel, collegiaal en niet bang voor wat til- of sjouwwerk. Wordt heel blij van onze verse producten, weet  dat een kers nog niet rijp is in april en dat een rund met horens zowel een stier als koe kan zijn, houdt van lekker en gezond eten en probeert graag nieuwe recepten uit. Is trots op en nieuwsgierig naar onze Dexterkoeien, scharrelvarkens en kersenboomgaard, weet waar onze producten vandaan komen en kan onze klanten enthousiast te maken over al onze producten.

Wat doe je op een werkdag in onze Landwinkel?

Voordat de eerste klanten in de winkel komen heb jij de winkel er al tiptop uitzien. De ochtenddienst begint om 8.00 uur; eerst de versproducten uit de koelcel de winkel in. Je controleert of de kwaliteit nog in orde is en zorgt dat het netjes in de winkel komt te liggen. Je zorgt dat het brood voor die dag afgebakken wordt. Elke dag komt er ook groente en fruit vers binnen, ook dit controleer je op de kwaliteit en of het juist geleverd is. Daarna gaan de geleverde producten de winkel of de koelcel in om later op de dag verkocht te worden.
Gedurende de dag heb je veel contact met klanten. Niet alleen bij de kassa, want je loopt veel rond in de winkel om klanten te vertellen over onze producten en toepassingen. Ook maak je voor klanten cadeaupakketten op maat en een praatje op z'n tijd hoort daar zeker bij.
Rond 10 uur is het tijd voor koffie in onze kantine of lekker buiten op het terras. Tussen de middag heb je een half uur pauze, je overlegt met je collega's wanneer je pauze kunt gaan houden. De winkel is namelijk gewoon open en de klant gaat altijd voor.
Om 13.15 uur begint de middagdienst, de ochtenddienst is dan afgelopen. Soms werk je een hele dag.
Op elk moment van de dag controleer je of de winkel er nog aantrekkelijk uitziet, je vult producten aan, maakt schoon, ruimt op, prijst artikelen, maakt proefbakjes. Daar hoort ook het sjouwen met zakken aardappels, kisten fruit en groente of doezen sap bij.
Aan het einde van de dag gaan alle versproducten de koelcel weer in, dus nog even flink aanpoten. De winkel laat je netjes achter, net als de verwerkingsruimte, kantine en toiletten. Dus vegen of schoonmaken doe je ook als dat nodig is. Rond 18.30u zit de dag er op.

Wat bieden we?

 • gevarieerd werk in een gezellige Landwinkel met mooie producten
 • leuke klanten en een enthousiast team
 • 12 tot 25-urige werkweek door de week en soms op zaterdag (aantal uren in overleg)
 • start zo spoedig mogelijk
 • Contract voor 6 maanden, verlenging bij gebleken geschiktheid
 • afhankelijk van ervaring verloning volgens loonschaal B of C van de CAO levensmiddelen
 • pensioenopbouw

Wat vragen we?

 • Enthousiaste aanpakker
 • Een glimlach naar klanten en collega's
 • Zelfstandige werker
 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Afwisselend ook op zaterdag beschikbaar
 • Affiniteit met het boerenleven, de producten en onze dieren

Jouw reactie
Denk je dat je in ons team past, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. Stuur je motivatiebrief met CV en foto vóór 17 mei 2023 naar Annemiek Scholten, Bleeksestraat 2, 7031 EL Wehl of mail naar info@deversekers.nl. Voor meer informatie kun je bellen met 06-50417071 en vragen naar Annemiek.