Vlees, lekker regionaal

Het vlees in onze winkel is van onze eigen varkens en runderen. De dieren worden bij ons op het bedrijf geboren en we verzorgen ze met liefde en passie. Het is ons werk, en zeker ook onze hobby.

Er worden veel dieren op ons bedrijf geboren. Een deel van onze dieren is bestemd voor de vleesproductie, een ander deel voor de fokkerij.

Wanneer een dier, varken of Dexter, slachtrijp is, brengen wij het zelf naar slager Heinen in Zelhem. Geen lange rijtijden, zo weinig mogelijk stress voor de dieren. Bij Heinen worden de dieren vakkundig geslacht, verpakt, ingevroren en van een sticker met barcode voorzien. Vervolgens halen wij het vlees op en komt het in onze diepvries in de winkel terecht. Puur, lokaal en volledig traceerbaar, maar bovenal is ons vlees smaakvol!

Dexter rundvlees

Onze grootste hobby, dat zijn onze Dexters. Wij fokken met een doel: kleine, hoogbenige dieren, goed gebouwd en met een zachtaardig karakter.Onze dieren hebben allemaal een naam, we vinden het leuk om mee te doen met keuringen en we vertellen u er vol passie over. Kom gerust een kijken.