Overslaan en naar de inhoud gaan
Koffieschuur
Bij de Kers

Kom gezellig an Bij de Kers!

Onze koffieschuur is van woensdag tot en met zaterdag geopend. En niet alleen met iets lekkers bij de koffie maar ook met diverse lunch gerechten!

Wil je op woensdag komen lunchen? Dat kan! Maar vanwege onze personeelsbezetting kan dat alleen op reservering. Krijg je toch spontaan trek dan adviseren wij je om eens een kijkje te nemen tussen onze zoete of hartige lekkernijen! Donderdag tot en met zaterdag is reserveren voor de lunch niet nodig.

Neem een kijkje

De lekkerste cappuccino wil je natuurlijk ook in de leukste omgeving drinken.
Aan onze stoere boerentafels met uitzicht op bijvoorbeeld onze zeug Olga en haar prachtige biggen is koffie drinken een ware beleving.


Boerenthee, lunch voor een groep, vergaderen of bijvoorbeeld een workshop geven? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of om te reserveren.

 

Bekijk onze menukaart op de volgende pagina.

In onze gezellige Koffieschuur 'Bij de Kers' voorzien wij je graag van iets lekkers. Samen met onze kok creëren zij ieder seizoen heerlijke en gezonde lunchgerechten.

Al deze ingrediënten komen zoals je van ons gewend bent voornamelijk uit onze winkel. Vers en lokaal!

Naast een heerlijk Achterhoeks kopje koffie met de koffiebonen van De Pelikaan zijn er ook smaakvolle gebakjes te bestellen of keuze uit de handgemaakte bonbons van chocolaterie Albert.

 

Warm in de Koffieschuur!

In het midden van onze koffieschuur staat onze stamtafel. Een geweldige plek om elkaar te ontmoeten! Maar daar omheen hebben wij warme, knusse hoekjes gecreëerd waar je in alle rust lekker kunt bij kletsen. 

Ook hebben wij een gezellig kinder-tafeltje en speelhoekje.

Een rustig plekje waar je alles goed kunt overzien maar toch in alle rust heerlijk kunt spelen. Zo liggen er altijd diverse kleurplaten, wat puzzeltjes en boerderijdiertjes om mee te spelen. En vanaf dit plekje 'spiek' je zo door de jaloezieën de keuken in. Heerlijk toch?!