Overslaan en naar de inhoud gaan
Kado's
De Verse Kers

Geef een cadeau met smaak!

In de kadopakketten van Landwinkel de Verse Kers vindt je een selectie van de meest smaakvolle boerendelicatessen. Alle producten in deze pakketten zijn met veel liefde en passie bereid door de bij Landwinkel aangesloten boeren en collega's. 

Heb je vragen, mail of bel ons! Wij denken graag met je mee!

Ben je al op zoek naar smaakvolle kerstpakketten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel om zelf sfeer te proeven van alle mogelijkheden!

Kies je liever voor een kadobon? Dat kan ook! Lekker winkelen bij De Verse Kers en uitzoeken wat je zelf wilt! 

Wij staan voor je klaar. Maak gerust een afspraak.

Wil jij iemand verwennen met een doosje lekkere bonbons dan ben je bij ons op het juiste adres. Het assortiment is breed en we wisselen meerdere keren per jaar. wij hebben rumbonbons, kersenbonbons maar ook pistache of gewoon puur. Klik hier en bezoek onze leverancier Chocolaterie Albert. 

Kom je snel een keer kijken en uitzoeken?

Wij als team vinden het belangrijk jou goed van dienst te kunnen zijn. Wil je iets aanmerken of delen of heb je misschien tips voor ons laat dan hier een bericht achter op ons contactformulier. Zo bouwen we samen aan beter.

Bij ons vind je een breed assortiment heerlijke producten in de winkel. Naast vers en vlees hebben we ook koek, snoep, thee, meel...te veel om op te noemen. Wist je dat we ook cadeau-pakketten maken met de hardlopers uit onze Landwinkel? 
Wil je informatie of een afspraak maken om iets uit te zoeken neem dan contact met ons op.