Overslaan en naar de inhoud gaan
vlees
van eigen vee

Vlees, lekker regionaal

Het vlees in onze winkel is van onze eigen varkens en runderen. De dieren worden bij ons op het bedrijf geboren en we verzorgen ze met liefde en passie. Het is ons werk, en zeker ook onze hobby.

Er worden veel dieren op ons bedrijf geboren. Een deel van onze dieren is bestemd voor de vleesproductie, een ander deel voor de fokkerij.

Wanneer een dier, varken of Dexter, slachtrijp is, brengen wij het zelf naar slager Heinen in Zelhem. Geen lange rijtijden, zo weinig mogelijk stress voor de dieren. Bij Heinen worden de dieren vakkundig geslacht, verpakt, ingevroren en van een sticker met barcode voorzien. Vervolgens halen wij het vlees op en komt het in onze diepvries in de winkel terecht. Puur, lokaal en volledig traceerbaar, maar bovenal is ons vlees smaakvol!

Assortiment

Al ons vlees in porties van ongeveer 500 gram of per 2 stuks verpakt en ingevroren. Wilt u bijvoorbeeld een half varken bestellen, neem dan even contact op met Nico (06-13404702) of vraag ernaar in de winkel.

schouderkarbonade
rib/haaskarbonade
filetlapjes
kophaas
lange haas
speklappen met zwoerd
zuurkoolspek
gerookte spekjes
hamrollade
schnitzels
dikke ribbetjes
spareribs
dobbelsteentjes vetspek
bami/nasivlees
hips/bovenbeen
verse worst fijn
gelderse schijven
tong
lever
rookworst
grillworst (broodbeleg)
rauwe ham (broodbeleg)
achterham (broodbeleg)
bacon (broodbeleg)
leverworst
hausmacher
bakbloedworst

Assortiment

Al ons vlees is verpakt in porties van ongeveer 500 gram of per 2 stuks verpakt en ingevroren.

Haasbiefstuk
Hollandse biefstuk
Tartaar
Braadvlees
Runderrollade
Entrecôte
Sucadelappen
Stooflappen
Riblappen
Runderhamburger
Runderworst
Rundergehakt
Schenkel
Soepvlees
Ossenstaart
Tong
Lever
Nägelholt (broodbeleg)