Overslaan en naar de inhoud gaan
Vergaderen
geheel verzorgd

 

Vergaderen op de boerderij

Kom vergaderen aan onze robuuste houten tafels met uitzicht op onze varkens en biggen. Even afgeleid door voorbij komende ezels? Dat zou zo maar kunnen.

Bent u voor uw vereniging of werk op zoek naar een mooie plek om te kunnen vergaderen?  Onze Koffieschuur is overdag op dinsdag per dagdeel af te huren voor een vergadering, brainstormsessie of workshop. Wilt u liever in de avond een bijeenkomst organiseren, dat kan op dinsdag tot en met vrijdag.

Op onze boerderij is veel te zien en een combinatie van vergadering met rondleiding behoort zeker tot de mogelijkheden. Doe inspiratie op tussen onze dieren en uw brainstormsessie levert gegarandeerd meer op! Mail voor meer informatie naar info@deversekers.nl 

Frisse & vernieuwde inspiratie opdoen? Ervaar wat het boerenleven met je doet.  

Onze Koffieschuur Bij De Kers is vanaf de A18 makkelijk te bereiken.

Sinds 2014 zijn wij gestart met de bouw van een boerderijwinkel. In 2020 hebben wij daar een warme en aangename Koffieschuur bijgebouwd. Met passie laten wij je onze koeien, varkens of de ruime kersengaard zien en met enthousiasme vertellen wij daar graag iets over. Proef, ‘ruik’ 😉 en beleef het allemaal op onze boerderij. Van een stevige wandeling tussen de grazende Dexters op de Musschenhorst of een dagverse lunch met uitzicht op onze biggen, kortom kom gezellig an!

  • Dinsdag en donderdag
  • Vanaf 8 – 50 personen
  • Gratis parkeren
  • Gebruik van WIFI
  • Alles begaanbare grond & (invalide)toilet

 

Inclusief koffie en gebak? Of liever een rijke lunch

Overleg met ons wat de mogelijkheden zijn, wij denken graag met je mee. 

 

Workshops